Nu al onmisbaar: Dillan Petersen

Wie is toch die man die in het weekend drankjes schenkt in de kantine? Een vuurtje stookt op het terras? De supermarkt bemant? En ondertussen nog tijd heeft om een boom te snoeien of een nieuwe grasmat aan te leggen? Maak kennis met onze nieuwe collega: Dillan Petersen.  

Dillan is een oude bekende. Hij kwam geregeld op de camping. Is oorspronkelijk meubelmaker van beroep en stond jarenlang achter de bar in verschillende horecagelegenheden in Den Bosch. Hij was op zoek naar iets anders en wij dringend op zoek naar versterking. Een mooie match.

Alles valt fijn samen”, vat Dillan kort samen. “Hier kan ik én lekker buiten werken én hoef ik de gezelligheid van de horeca niet te missen. Ik vind het een heerlijke combinatie. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarde is dat ik een plek heb gekregen op de camping en ik word er heel blij van dat ik met de grote machines zoals de tractor, vuilniswagen en sfjofel mag werken. Dat is nu eenmaal een jongensdroom!”

Dillan heeft volop ideeën voor de kantine. “Maar ik wil vooral de gezellige sfeer die Nic en Angenita hebben neergezet in ere houden. Dit seizoen ga ik dan ook vooral kennismaken met de gasten van de camping en mijn weg goed proberen te vinden. En wat de toekomst brengt, zien we vanzelf!”

   

Wist je dat Dillan ook een meester is in het maken van een Distelloo‐pizza au feu de bois? Komen proeven dus!