Najaarsaanbieding: zoek de rust op in september

Blijf de hele maand september voor slechts 250 euro

of ontvang 15% korting op een korter verblijf

algemeen90
Nog even nagenieten van de najaarszon. Lekker buiten zijn in de bosrijke omgeving van Distelloo. En dat als de schoolvakanties voorbij zijn en het grootste deel van de bezoekers de camping alweer verlaten heeft. Dat kan! Camping Distelloo zet dit naseizoen de deuren wagenwijd open voor mensen die nog geen afscheid kunnen (en hoeven) nemen van het kampeerseizoen en willen nagenieten van de nazomer.

Aanbieding naseizoen
Dit jaar hebben we een najaarsaanbieding waarmee u profiteert van een superscherp najaarstarief. U verblijft de hele maand september voor slechts 250 euro op ons kampeerterrein of ontvangt 15% korting op de prijs per persoon per nacht voor een korter verblijf. Exclusief toeristenbelasting.

Geniet van evenementen in september
In september zijn er nog tal van leuke evenementen die plaatsvinden in de regio. Laat u lekker culinair verwennen tijdens Bourgondisch ’s‐Hertogenbosch (7 – 10 september) of Tilburg Culinair (21 tot en met 24 september), bezoek bijzonder Brabants erfgoed tijdens Open Monumentendag (9–10 september) of duik in de wereld van de pleziervaart tijdens Maritiem ’s‐Hertogenbosch (15–17 september). Kortom: op de camping mag dan lekker rustig zijn, u hoeft zich geen moment te vervelen.

Lijkt het u fijn om in de maand september 2017 nog een tijdje bij ons te blijven? Neem dan contact op voor meer informatie en de voorwaarden. Dat kan via camping@distelloo.nl of 0411‐ 642154. U kunt gebruikmaken van deze actie tot 15 september 2017.