Kamperen

Op Camping Distelloo kun je terecht voor een nachtje, weekend, een heerlijke vakantieweek of zelfs langer. Er zijn een aantal plaatsjes beschikbaar op het veld en in het bos om een seizoen lang te genieten op Distelloo.
Honden zijn niet toegestaan.

Kort kamperen

Voor kampeerders zijn er 4 mooie kampeerweiden waar je met caravan, vouwwagen, camper(bus) en tent kunt staan. De 46 plekken zijn ruim en open en kunnen worden aangesloten op elektra van 6 ampère. De velden zijn voorzien van verschillende watertappunten. Nabij de kampeerweiden staat het toiletgebouw met douches. In het gebouw zijn tevens plekken om af te wassen, is een wasserette met drooginrichting en een speciale ‘baby home’ voor de verzorging van de kleintjes. Voor mindervaliden zijn er aangepaste toiletten en een ruime wasruimte aan de dames zijde. Gebruik van warm water en wifi is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Aankomst vanaf 13.00 uur – vertrek tot 12.00 uur

Prijzen kort kamperen

Verblijfskosten per nacht inclusief:

Hoog seizoen*                Laag seizoen  

2 personen, kampeermiddel,elektra, warm water, douche en wifi

€ 27,50                               € 25,00

Extra:

Persoon per nacht

 

€ 5,75

Kinderen 2 t/m 4 jaar

€ 3,50

Kinderen t/m 1 jaar

Gratis

Bijzettent per nacht

€ 3,00

Toeristenbelasting p.p.p.d.

€ 1,75

Korting p.m.

         *Hoogseizoen: Hemelvaart, Pinksteren, Meivakantie,

15%

Zomervakantie

Lang kamperen

Voor een seizoenplaats (6 personen) heb je de keuze uit een plek op een kampeerveld of in het bos. Van 1 april tot 1 oktober kun je gebruik maken van de camping en alle faciliteiten. De plekken zijn ruim en open en kunnen worden aangesloten op elektra van 6 ampère. De velden zijn voorzien van verschillende watertappunten. Nabij de kampeerweiden staat het toiletgebouw met douches. In het gebouw zijn tevens plekken om af te wassen, is een wasserette met drooginrichting en een speciale ‘baby home’ voor de verzorging van de kleintjes. Voor mindervaliden zijn er aangepaste toiletten en een ruime wasruimte aan de dames zijde. Gebruik van warm water en wifi is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Prijzen lang kamperen

Seizoen plaats (1 april – 1 oktober)

€ 1.612,- (incl. elektra)

Toeristenbelasting per seizoen/jaar

€ 240 / 360,- (vanaf 3 maanden)

Extra persoon per seizoen/jaar

€ 80,00

Extra persoon tot 12 jaar

€ 40,00

Extra

Fiets p.d.

€ 10,00