Jaarplaats

Je eigen plekje midden in de natuur aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen; dat kan op Camping Distelloo. Voor de echte rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen biedt onze camping voor ieder wat wils.

Ruime plek voor je caravan of chalet

Camping Distelloo heeft een groot aantal jaarplaatsen waar je je caravan of chalet het hele jaar kan laten staan. Gedurende het seizoen, 1 april tot 1 oktober, kun je gebruik maken van je plekje en alle faciliteiten van de camping. Buiten het seizoen is het niet toegestaan om op de camping te verblijven m.u.v. de weekenden en schoolvakanties. Onze jaarplaatsen zijn allemaal gelegen in het bos. De ruime plekken hebben een natuurlijke omheining en kunnen worden aangesloten op gas, water, elektra en riool. Zo ben je van alle gemakken voorzien. Op deze plaatsen kun je je eigen toer‐ of stacaravan het hele jaar laten staan. Zo kun je, de camping regels in acht nemend, er je eigen plekje van maken, het naar eigen wens inrichten en beplanten.

Prijzen

Jaarplaats basistarief tot 100 m²

€ 1.612,– (incl. 1 schuur)

Prijs per extra m²

€ 4,00

Gasaansluiting

€ 18,50

Wateraansluiting

€ 60,50

Elektra/gas

via meter

Toeristenbelasting per seizoen/jaar

€ 240 / € 360 

Extra persoon per seizoen/jaar

€ 80,00

Extra persoon tot 12 jaar

€ 40,00

Verhalen van gasten

Zelf gebouwd: een tweede huisje vlakbij huis

Steeds meer jonge gezinnen kiezen voor een vaste plek om vakantie te vieren. Lieke en Robert uit Waalwijk pakten het groots aan: zij bouwden een compleet nieuwe stacaravan, een sfeervol tweede huisje vlakbij huis voor hen en hun vijf kinderen: Meis, Dijk, Keesje en de kleine tweeling Beer en Maas.

We houden van die vibe van kamperen. Even ontsnappen aan de drukte van alledag, lekker met elkaar, geen wasmachine die piept, niemand die aan de deur staat. Op de camping heb je veel meer tijd voor de kinderen – gezellig spelen op het veld -, voor elkaar – goede gesprekken bij het kampvuur – en heb je zelfs nog tijd over om een boek te lezen! Dat is toch heerlijk! Wij kiezen voor een camping dichtbij huis omdat Robert in de zomervakantie moeilijk vrij kan krijgen. Met onze seizoensplaats vorig jaar op Distelloo konden we toch de hele zomer vakantie vieren met de kinderen en hij kon gemakkelijk vanuit daar naar zijn werk. Dat beviel erg goed, maar met zevenen in een kleine caravan is toch wel behelpen. Daarom bouwden we onze eigen caravan.
Robert & Lieke
Het is hier geen commerciële kermis en dat past bij ons. We genieten van de kleine dingen. Van de merel die in onze tuin broedt en de natuur die bloeit.
Dick & Elsbeth

Als het kan elk weekend even weg van de drukte van alledag

Dick uit Zoetermeer: “Wij ontdekten de camping via mijn zusje. Begonnen met een simpele stacaravan, maar hebben die inmiddels ingeruild voor een wat luxer model. In het seizoen zijn we hier bijna ieder weekend. Even weg van de drukte van alledag. Genieten van het Brabantse sfeertje en de natuur. Onze meiden vermaken zich ook goed. Ze gaan naar de manege, picknicken met hun vriendinnen bij het zwembad en kunnen op de fiets naar de Efteling.“

Als stadsmensen genieten we het meest van de kleine dingen

Len en Charles uit Den Haag zijn vaste gasten sinds 1991. Deze vieve tachtigers hebben inmiddels hun tweede stacaravan op de camping. Zoon Arold heeft hun eerste betrokken.

Wij hebben hiervoor altijd aan het water gestaan, maar op een gegeven moment wilde ik anders”, vertelt Len. “Ik wilde naar het bos. Naar een plek waar we zomer en winter terecht konden. Ik kon toen bij toeval een afgeschreven bouwkeet kopen. Een enorme joekel. En voor heel weinig geld, dat ding stond al jaren in de weg. Het was een sensatie toen dat gevaarte op een oplegger hier het bos werd ingereden. Een heel project, maar wat hebben we er een plezier voor terug gekregen. Fijn aan Distelloo is de vrijheid die je krijgt om er echt je eigen plek van te maken. Ze nemen het allemaal niet zo nauw; alles is bespreekbaar zolang je maar je gezond verstand gebruikt. Het meest geniet ik van het buitenleven. In de omgeving zitten tal van boerderijen waar je altijd welkom bent om verse asperges, pompoenen, bosbessen en aardbeien te halen. Of je fietst naar de geitenboerderij voor melk en yoghurt. Dat soort kleine dingen maakt het leven leuk voor ons stadsmensen.
Len & Charles
Als het even kan, zijn wij op de camping. Wij werken veel, geregeld ook op zaterdag. Als je dan ‘thuiskomt’ op de camping – eigenlijk is het meer ‘ons bos’ – heb je direct een vakantiegevoel. Al blijven we maar een middag of een nacht. Dat zijn heerlijke weekenden. We kozen heel bewust voor een groene camping. Steentjes zoeken, eekhoorntjes tellen, vissen in het kanaal. Onze kinderen vermaken zich hier altijd. Zonder televisie en zelfs de iPad hoeft niet meer mee. Daar hebben ze hier toch geen tijd voor.
Eefje & Carlo, Lilian & Arjan

Direct een vakantiegevoel: thuiskomen in ‘ons bos’

Een grote open plek met twee stacaravans. Gezellige veranda’s eraan. ’s Avonds de houtkachel aan met een glaasje wijn erbij. Wat wil een mens nog meer? Dat dachten ook deze bevriende gezinnen uit Waalwijk: Eefje, Carlo en Dax & Arjan, Lilian, en Storm uit Waalwijk. Na de nodige ‘weekendjes Helvoirt’ kozen zij voor een vaste plek op de camping.