Een schitterende, nieuwe ontvangst

We hebben hard gewerkt de afgelopen wintermaanden. Aan het begin van de camping is een compleet nieuwe receptie verrezen. Nu worden bezoekers voortaan direct bij het oprijden van het kampeerterrein ontvangen. De nieuwe receptie is van hout en past fraai in het bosrijke landschap van de camping.

Niet alleen de receptie is nieuw, ook de ontvangst is een beetje anders. Naast de receptie is afgelopen winter ook een woning gebouwd waar Nick, Josje en kleine Nicky hun intrek hebben genomen. Nu zij officieel op de camping woont, vond Josje het een mooi moment om zich meer aan de camping te verbinden. Naast administratieve zaken zal zij ook de receptie bevrouwen. Een gezicht dus die je vaker terug gaat zien. Ze stelt zich kort voor:

receptieJosje receptie

Josje van den Berk

Ik ben van origine docent. Ruim 10 jaar lang gaf ik les in film, fotografie, theater en animatie maar ik ben daar even geleden mee gestopt. Meer op de camping werken, was een logische volgende stap. Zeker nu ik hier echt woon. Het werk zo dichtbij huis geeft veel vrijheid en ik vind het heerlijk om full time op de camping te zijn.”

Wie had dat gedacht toen ik hier voor het eerst kwam! Ik was toen 12 of 13 jaar en was liever in de stad dan op de camping. Toen ik wat ouder werd, was de afwisseling van het leven in de stad en natuur juist weer heel fijn en zocht ik met veel plezier de rust en gemoedelijkheid van Distelloo op. Toen leerde ik ook Nick kennen of beter gezegd; sprong de vonk over. Van de rust, fijne sfeer en gezelligheid kan ik nog steeds erg genieten. En dat ik hier nu mag wonen op zo’n mooie, groene plek is echt een voorrecht.”