Een kindvriendelijke camping? Jazeker!

Als je met het hele gezin naar de camping gaat, is het altijd een beetje zoeken naar een goede balans tussen wat de kinderen leuk vinden en wat voor de ouders leuk is. Kies je voor een grote camping met een energiek animatieteam voor de kids of liever een wat minder geanimeerde camping waar je zelf ook nog aan wat rust toekomt? Veel mensen vragen ons bij boeking: is Distelloo een kindvriendelijke camping? ‘Jazeker!’

Camping Distelloo is een groene camping. Zonder uitgebreid randprogramma voor kinderen maar met veel ruimte en mogelijkheden voor kinderen om te spelen. Er zijn verschillende speelvelden, een speeltuin, een zandbak, een trampoline, springkussen en voetbalcourt en een buitenzwembad. Misschien nog het belangrijkste: de camping is autovrij dus kinderen kunnen hier onbezorgd en veilig spelen. Ook in de nabije omgeving is er van alles te doen voor jong en oud: ga lekker naar het pannenkoekenhuis of de manege, breng een bezoekje aan de aspergeboerderij of ga een dagje naar de Efteling en de Beekse Bergen.

Ervaringen van onze gasten:

spelen

Onze ‘stamgasten’ Eefje, Carlo, Arjan en Lilian genieten hier altijd volop met hun kleine kinderen Dax en Storm: “We kozen heel bewust voor een groene camping. Steentjes zoeken, eekhoorntjes tellen, vissen in het kanaal. Onze kinderen vermaken zich hier altijd. Zonder televisie en zelfs de iPad hoeft niet meer mee. Daar hebben ze hier toch geen tijd voor.”

 

 

Franka-en-Peter 500

Ook de wat oudere meiden van Dick uit Zoetermeer komen nog met veel plezier mee: “Onze meiden vermaken zich altijd goed. Ze gaan naar de manege, picknicken met hun vriendinnen bij het zwembad en kunnen op de fiets naar de Efteling.”

Voor meer ervaringen van onze gasten: verhalen.