Kamperen op camping Distelloo

voor een nachtje, een korte vakantie of zelfs het hele seizoen of jaar

Kamperen op Camping Distelloo is er in vele vormen en kan op verschillende manieren. Een nachtje, een korte vakantie of zelfs het hele seizoen of jaar. In een tent, bungalow of stacaravan. En voor wie dat maar gewoontjes vindt, is er ook nog de gezellige pipowagen van Distelloo.

De camping is van alle gemakken voorzien: van nette toiletgebouwen, een wasserette, een gezellige Brabantse kantine waar je terecht kunt voor een ijsje of lekker koud drankje. Een ruime campingwinkel waar levensmiddelen zoals groente, melkproducten en vlees te verkrijgen zijn tegen reguliere winkelprijzen. Daarnaast kunnen gasten gebruikmaken van gratis WiFi.

Score bij Zoover op basis van reviews gasten:

Meer informatie of reserveren?

Bel 0411‐ 641600 of 06–52633607

camping@distelloo.nl

Korte vakantie

Voor kampeerders zijn er verschillende mooie kampeerweiden waar je met caravan, vouwwagen en tent kunt staan. De plekken zijn royaal en open en kunnen worden aangesloten op elektra en riool.

Nabij de kampeerweiden staan toiletgebouwen met douches. In het gebouw zijn tevens plekken om af te wassen, is een wasserette met drooginrichting en een speciale ‘baby home’ voor de verzorging van de kleintjes. Voor mindervaliden zijn er beperkte voorzieningen.

Seizoen‐ en jaarplaatsen

Voor langer of frequent verblijf verhuren we seizoen‐ en jaarplaatsen. Voor een seizoenplek heeft u de keuze uit een plek op het kampeerveld of in het bos, de jaarplaatsen zijn allemaal gelegen in het bos. De ruime plekken hebben een natuurlijke omheining en kunnen worden aangesloten op gas, water, elektra, riool en centrale antenne.

Op deze plaatsen mag je je toer‐ of stacaravan en/of tent het hele seizoen of jaar laten staan. Je kunt met je gezin voor recreatieve doeleinden zo veel gebruikmaken van de plek als je wilt en de plek – de campingregels in acht nemend — naar eigen wens inrichten en beplanten.

Bijzonder kamperen: Pipowagen

Voor de kampeerder die eens wat anders wil. Een verblijf in deze karakteristieke trekkershutten maakt een vakantie onvergetelijk.

Voor de kampeerder die eens wat anders wil. Een verblijf in deze karakteristieke trekkershut is dat zeker. De wagen is voorzien van een tweepersoons dinette van 225 x 150 cm, een stapelbed, een tweepitsgasstel, keukengerei, koelbox en een gezellige picknicktafel voor de deur.

Bijzonder kamperen: Trekkershut

Voor de kampeerder die eens wat anders wil. Een verblijf in deze karakteristieke trekkershutten maakt een vakantie onvergetelijk.

Voor de kampeerder die eens wat anders wil. Een verblijf in deze karakteristieke trekkershut is dat zeker. De blokhut is voorzien van een tweepersoons slaapbank, een stapelbed, een tweepits gasstel, keukengerei, koelbox en een gezellige picknicktafel voor de deur.