WELKOM BIJ CAMPING DISTELLOO

camping en bungalows in natuurlijke omgeving

Er hangt een geur van dennenbomen en lindebloesem. Waar net een dennenappel neerkwam op het zandpad kijkt een eekhoorn nieuwsgierig neer. Een roodborstje zingt. Zachtjes klinkt kindergelach van bij het zwembad. In de speeltuin bouwt een groepje jongens een dam van duinzand. Ontspannen zit een jong stel voor de caravan aan een glaasje wijn. Op het kampeerveld geniet een familie van de zon die door de bomen schijnt. Er heerst gezelligheid. Rust. Het gevoel van een vrije dag. Vakantie. Welkom op camping Distelloo. In het hart van het bos‐ en duinrijke Brabant en aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied ‘De Loonse en Drunense Duinen’.

Kamperen

Kamperen op Camping Distelloo is er in vele vormen en kan op verschillende manieren. Een nachtje, een korte vakantie of zelfs het hele seizoen of jaar.  In een tent, bungalow of stacaravan. En voor wie dat maar gewoontjes vindt, zijn er ook nog verschillende trekkershutten zoals de Coco Sweet, blokhut en Pipowagen.

Bungalows

Naast verblijf in uw eigen tent of caravan is het mogelijk een bungalow te huren. Fraai gelegen in het bos en gebouwd op het zuiden. Alle bungalows zijn vrijstaand, volledig ingericht en uitgerust met koelkast, magnetron, koffiezetter, kleurentelevisie, gratis WiFi en dekbedden.

Ik geniet altijd het meest van de vroege ochtend. Als de camping ontwaakt, de dauw nog op het gras staat en de zon net door de bomen komt.”
 • Pinksteren met Harrie

  Pinksteren met Harrie Goede live muziek, een lekker sfeertje en volop ruimte voor verzoeknummertjes. Met Pinksteren, op zaterdag 19 mei vanaf 21.00 uur, zorgt Harrie van Grinsven met zijn coverband Say Keys weer voor een gezellig feestje in en rondom de kantine. Zorg dat je erbij bent, met een stapel viltjes in de aanslag!
  Meer lezen
 • Geboren te Distelloo’: onze prachtige dochter Leentje

  ‘Geboren te Distelloo’: onze prachtige dochter Leentje Het nieuwe seizoen kan voor ons niet beter beginnen! Op 14 april 2018 om 7.03 uur, bij het ontwaken van de camping, werd Leentje Elisabeth Sophie Jansen geboren. Dochter van Nick Jansen, Josje van den Berk en zusje van Nicky. Een voor ons bijzonder detail: ze is daarmee […]
  Meer lezen
 • Oergezellige welkomstborrel eerste van nieuwe traditie

  Oergezellige welkomstborrel eerste van nieuwe traditie Het paasweekend is op Distelloo traditiegetrouw de opening van het nieuwe kampeerseizoen. Zoals ieder jaar maakten we er een gezellig weekend van met de jaarlijkse zoektocht naar paaseieren als chaotisch hoogtepunt voor de kinderen van de camping. Dit jaar wilden we echter ook het glas heffen met onze gasten […]
  Meer lezen
Geen rijtjes, hekjes en buxushaagjes. Hier op het open veld heb je de ruimte om om je heen te kijken en te genieten van de omgeving.”

verhalen over Distelloo

Als kind met vader en moeder op Distelloo geweest en nu zelf met kinderen of kleinkinderen een caravan betrokken. Generaties met de camping verbonden.

eropuit

In de vakantie organiseren wij geregeld activiteiten. Natuurpark de Loonse en Drunense Duinen liggen op loopafstand. Kijk wat er meer is te beleven.

tarieven

Het seizoen loopt van 1 april tot eind oktober. Bekijk hier de dagtarieven van de camping. Meer informatie over prijzen.

Lekker zwemmen, naar de speeltuin, de manege of de Efteling. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven.”
Mensen zijn trots op hun plek en maken het echt eigen. Als een tweede thuis.”