Wij wensen u een aangenaam verblijf

Nic, Nick & Angenita Jansen

Reserveren van bungalows en toeristische kampeerplaatsen bij voorkeur telefonisch. Binnen 10 dagen na de reservering maakt u 50% van de totale huurprijs over op:

Abn Amro NL50ABNA0546576036

Ten name van Recreatieoord Distelloo te Helvoirt, graag reserveringsnummer of kenmerk gebruiken. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Restitutie van vooruitbetaalde bedragen kan alleen via een annuleringsverzekering. Alle genoemde prijzen en tarieven zijn onder voorbehoud van verhogingen door overheidsmaatregelen en inclusief B.T.W.

Alle verhuur en verkoop op ons terrein geschiedt uitsluitend volgens de bepalingen van het bij ons geldende reglement, voorgeschreven door de Kampeerraad in overleg met de Gemeente Helvoirt, De ANWB en de Consumentenbond.

Parkeren is gratis, maar de auto moet na installatie op uw plaatsje of in uw bungalow op de parkeerstrook. Dit vanwege de veiligheid van spelende kinderen en het behoud van onze bospaden. U ontvangt bij aankomst een parkeerkaart die vervolgens duidelijk zichtbaar achter uw voorruit dient te worden geplaatst.

Vanwege de rust, veiligheid en de hygiëne zijn honden van zowel gasten als bezoekers op ons terrein niet toegestaan. Andere huisdieren zijn welkom zolang ze niemand overlast bezorgen. Op ons terrein gaat de natuur voor alles, daarvoor gaat u immers naar buiten. Alleen zeer zachte muziek is dan ook maar toegestaan. Bromfietsen met lopende motoren zijn niet toegestaan.
Bezoekers hoeven niet te betalen, maar vallen wel onder de verantwoordelijkheid van de betreffende gasten.
Honden niet toegestaan – gratis wifi